doc_logo

Dolços records d’estiu

  • authorDoc Logo
  • datedc. 16 juny 10
  • comments0
  l’Estiu és amb diferència la meva estació preferida de l’any. Em recorda quan era petita: els meus pares ens portaven a les meves dues germanes i jo a passar tres fantàstiques setmanes de vacances a la costa atlàntica de França. Fèiem càmping i anàvem canviant de lloc cada setmana entre Biarritz i Bordeaux …
“Les Landes” eren llavors la regió preferida de mare. A ella li encantava les llargues passejades en bici per anar a la platja, sota dels alts pins que protegien les dunes. Encara puc sentir el perfum de les agulles de pi escalfades pel sol … amb el meu pare per a molestar a la meva germana, desafiant les onades, tragant-nos molta aigua salada … Crec que els estius són els millors records que tinc de la meva infància. Per a una gran majoria de gent, les vacances d’estiu sempre són records inoblidables perquè és un període en què t’oblides de tots els problemes, l’estrès … et relaxes en una gandula sense pensar en res … ¡¡i et sents tan bien!! ¡DONCS ÉS EN AQUEST MOMENT ESPECÍFIC QUE EL TEU CERVELL ÉS DISPOSAT A ACCEPTAR I RECORDAR UNA COMUNICACIÓ!
pen

Add a comment


login to add a comment : LOGIN